На Тернопільщині зійшли з рейок два вагони приміського поїзда

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

27 березня о 15:20 на 20-му кілометрі перегону Гусятин – Копичинці зійшли з рейок два вагони приміського дизель-поїзда №6285 Гусятин – Чортків.

 

За висновками експертів, причиною аварії стало втручання сторонніх осіб у роботу залізниці. Зокрема, внаслідок викрадення злодіями матеріалів верхньої будови колії. Про факт незаконного втручання в роботу залізниці повідомили прокуратуру та Службу безпеки України. Відкрили кримінальне провадження.

 

Внаслідок інциденту ніхто з пасажирів та працівників залізниці не постраждав. Пасажирів поїзда доставили за місцем призначення. Спецпідрозділи Львівської залізниці оперативно провели аварійно-відновлювальні роботи. Близько 21:00 27 березня рух дільницею відновили. Повідомляє медіацентр “Магістраль” ПАТ “Укрзалізниця”. 

Попередня стаття

Пароль або смерть: у Тернополі злочинці погрожували неповнолітньому ножем

Наступна стаття

«KVITKA: ДВА КОЛЬОРИ»: Оксана Муха із сольним проектом – у Тернополі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.