За хабар поліціанту жителя Тернопільщини ув’язнили на 4,5 роки

На Тернопільщині жителя Підволочиська засудили до 4 років 6 місяців позбавлення волі. Чоловік був звільнений умовно-достроково з місць позбавлення волі. Розуміючи, що він знаходиться під адміністративним наглядом, запропонував начальнику місцевого відділу поліції тисячу гривень хабара за нескладання адмінпротоколу стосовно нього. Також погрожував людям та нецензурно висловлювався у громадському місці.

 

Стосовно колишнього в’язня правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст. 369 КК України ( пропозиція службовій особі, що займає відповідальне становище, надати їй неправомірну вигоду за вчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, дії з використанням службового становища).

 

Суд погодився із позицією прокурора і визнав особу винною у інкримінованому злочині та призначив покарання у виді 4 років 6 місяців позбавлення волі. Вирок набере законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

 

 

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі п’яний водій вантажівки наїхав на припарковане авто

Наступна стаття

У Тернополі на Чумацькій водій вчинив стрілянину

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.