Тернополянин, якого затримали за вбивство, вини не визнає (Відео)

Поліцейські затримали чоловіка, який на Збаражчині вбив жителя села Чорний ліс.

Зловмисником виявився тернополянин, який тимчасово перебував в селі Чорний ліс. Тілесні ушкодження він заподіяв на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, – розповів заступник начальника слідчого відділення Збаразького відділення поліції Підволочиського відділу поліції ГУНП в Тернопільській області Олександр Крохмальний.

Чоловік й раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та хуліганства. Він приїхав у село та жив в батьківській хаті, яку ті використовують, як дачу.

Проте тернополянин у скоєному не зізнається, хоча докази та покази очевидців свідчать про протилежне. Наразі чоловікові оголосили підозру відповідно до статті 115 ККУ. Триває слідство. Повідомляють в  ГУНП в Тернопільській області.

 

 

 

Попередня стаття

Високі штрафи не зупиняють: кількість ДТП через нетверезих кермувальників більшає

Наступна стаття

“На небесах тільки й говорять, що про море”

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.