Майже дві сотні селян на Тернопільщині отруїлися. Кажуть, через кроплення полів

Майже дві сотні жителів села Іване-Пусте Борщівського району сьогодні, 20 вересня, звернулися до медичного закладу із симптомами нудоти та рвоти. Люди кажуть їм стало зле після окроплення полів.

 

– Обприскували поля з літака. Почали кропити два дні тому, 18 вересня. Після таких робіт майже всі мешканці почали скаржитися на погане самопочуття: сильно поліга голова, а сьогодні з’явилася нудота. Ми всі звернулися до лікарів, – кажуть місцеві мешканці.

 

У селі вже працюють фахівці з обласного лабораторного центру та  Держпродспоживслужби

 

– Знаємо, що є 179 скарг від місцевих мешканців на погане самопочуття. Зараз наші фахівці виїхали у село, аби взяти проби ґрунту та води. Це дозволить з’ясувати у чому причина, – каже  прес-секретар Головного управління Держпродспоживслужби у Тернопільській області Наталя Гресько.

 

Детальніше, про ситуацію у селі Іване-Пусте, дивіться згодом на МедіаТОРі

Попередня стаття

На Чортківщині через неподання декларації судитимуть двох екс-депутатів

Наступна стаття

24-25 вересня у Тернополі відбудеться День діалогу з владою

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.