«Громадський бюджет Тернополя-2019» зібрав рекордну кількість проектів

Прийом проектів, які, на думку тернополян, повинні бути реалізовані за кошти міського бюджету, завершився. На участь у «Громадському бюджеті Тернополя-2019» подали рекордну кількість проектів – 100.

 

Загалом цього року жителі міста подали 58 малих та 42 великих проектів, на загальну суму понад 68 мільйонів гривень. Найбільше проектів подано у сфері спорту, житлово-комунального господарства, освіти та культури.

 

Згідно з Положенням, після подання проектів, Номінаційний комітет Громадського бюджету повинен озвучити висновки профільних управлінь та розглянути проекти на дотримання вимог Положення. Зокрема, вони мають мати загальноміський характер та бути загальнодоступними, не містити комерційності та бути реалізованими на базі комунальних приміщень чи міських земель, а реалізація проектів повинна належати до компетенції Тернопільської міської ради.

 

З 22 жовтня до 5 листопада триватиме голосування за ті проекти, які допущені до голосування, на сайті pb.rada.te.ua та у ЦНАПі. Згідно з Положенням, Проголосувати тернополяни можуть лише один раз за великий проект та один раз – за малий. У підсумку голосування ті проекти, які набрали найбільшу кількість голосів до вичерпання обсягу виділених коштів будуть реалізовані у 2019 року.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Відстояли бруківку. Гроші, виділені на ремонт дороги в Теребовлі, повернуть в казну (Відео)

Наступна стаття

Знаний Агрохолдинг “МРІЯ” розвиватиметься завдяки іноземному інвестору (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.