Тернополяни вимагають звільнення начальника управління транспорту, комунікацій та зв’язку Тернопільської міськради (Наживо)


У Тернополі з 9:00 години ранку триває протест через подорожчання тарифів на проїзд. Біля міської ради зібралися більше тисячі тернополян. Люди домоглися скасування рішення виконкому про зростання вартості проїзду. Відтак, з 6.11.2018 року проїзд вартуватиме не 9 гривень, а, як раніше, 5.

 

Ще однією вимогою протестувальників є звільнення начальника управління транспорту, комунікацій та зв’язку Тернопільської міської ради Ігоря Мединського.

 

“Зробив помилку – прошу звільнися. Такі люди не повинні обіймати цю посаду, заробітна плата якого десятки тисяч”, – тернопільська активістка Юлія Мамчак щодо звільнення посадовця.

 

Тернополяни закликають Ігоря Мединського вийти до них. Посадовець, за словами протестувальників, перебуває у приміщення Тернопільської міської ради. Проте, не виходить до людей. Активісти прийняли рішення, все ж таки якимось чином зустрітися з начальником управління транспорту, комунікацій та зв’язку Тернопільської міської ради та зайшли у будівлю міської ради.  Якщо ж не вдасться цього зробити до 11:50 години, то прийматимуть певні рішення. Кажуть, що стоятимуть до переможного кінця. Вимога у людей одна – відставка посадовця. Станом на 11:40 годину активісти стоять у коридорі, дальше їх не пропускають.

 

У результаті, до активістів замість начальника управління транспорту, комунікацій та зв’язку Тернопільської міської ради Ігоря Мединського до людей вийшов міський голова. Очільник не вбачає підстав для звільнення Ігоря Мединського з займаної посади. На вимогу активістів пообіцяв провести службове розслідування.

 

Надалі тернополяни вирушили в управління транспорту, проте керівника на робочому місці не застали. Працівник установи по телефону зв’язалася з начальником управління тарнспорту, комунікацій та звязку Тернопільської міськради Ігорем Мединським та повідомила йому, що до нього прийшли громадяни. Надалі активістам було повідомлено, що невідомо, коли посадовець буде на робочому місці, як і те, де він зараз перебуває.

 

Про відсутність Ігоря Мединського на робочому місці у робочий час протестувальники повідомили у поліцію та написали відповідну заяву. Оскільки поліціанти знаходилися поруч з активістам, заяву передали правоохоронцям одразу.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

Під стінами міської ради сутички. Невідомі розпилили газ (НАЖИВО)

Наступна стаття

Оприлюднено розрахунок, який приймався до відома при зміні тарифів на проїзд у Тернополі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.