«Ми повинні зробити все, аби вибори відбулися чесно», – кандидат в президенти Анатолій Гриценко (Відео)

 

Незабаром в Україні президентські вибори. Кандидат в президенти Анатолій Гриценко на прес-конференції у Тернополі розповів, що неабияк важливо після їх проведення стати сильнішими. Для цього потрібно зробити усе від нас залежне, щоб вибори відбулись чесно. Інакше в країні можливі протистояння.

 

– Конфлікт і протистояння можуть бути за умови, якщо один з кандидатів, який не має шансу перемогти, вирішить купити перемогу. Отоді буде вибух, це небезпечно для країни, бо може підштовхнути Путіна піти далі. Не можна брати гроші, продавати майбутнє своїх дітей, брати гроші, які в крові. Не можна давати паспорти, коди шахраям, мародерам, бо потім люди втратять набато більше, – каже Анатолій Гриценко.

 

Будь-які факти підкупи виборців потрібно попереджати і фіксувати. Також, за словами Анатолія Гриценко, пояснювати людям важливість проведення чесних виборів.

Попередня стаття

Команда Головного управління Нацполіції Тернопільщини виборола першість з боротьби самбо (Відео)

Наступна стаття

Біля Тернопільської ОДА вишикувались автівки для амбулаторій. Їх передадуть в села

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.