Замість помолитися зборівчанин пограбував Зарваницький духовний центр

Кримінальне провадження одразу за двома статтями ККУ розпочали правоохоронці щодо 49-річного жителя Зборівського району. Зловмисник обікрав шкільну їдальню та проник до приміщення Зарваницького духовного центру. 

 

Слідчі встановили, 49-річний мешканець  Зборівського району приїхав в Зарваницю помолитися. Проте, не знайшовши собі місця на нічліг, вирішив залізти через вікно до одного із приміщень  духовного центру і там залишитися. При собі чоловік мав великий мішок, запакований різними продуктами. Які, як з’ясували правоохоронці, він напередодні викрав зі шкільної їдальні одного із сусідніх з Зарваницею сіл. Порушника виявили семінаристи і зателефонували до правоохоронців.

 

Підозрюваний вже неодноразово відбував покарання у місцях позбавлення волі за майнові злочини. Наразі перебуває на випробувальному терміні за вчинення крадіжки.

 

Зловмисника затримали згідно статті 208 КПК. Стосовно нього розпочато кримінальне провадження. Його дії слідчі кваліфікують за двома статями Кримінального кодексу України: ч. 3 ст. 185 – крадіжка та ч. 1  ст. 162 – порушення недоторканності житла. Віддікл комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

У Тернополі відбулись перші в Україні автозмагання “Джімхана” (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі судитимуть водія маршрутки, який збив дитину на пішохідному переході

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.