5 вибухівок за один день у різних мікрорайонах міста (Відео)


Одну за одною гранати часів Другої Світової війни викопували сьогодні тернополяни, пораючись на присадибних ділянках. Кілька з них на власному подвір’ї на вулиці Стадникової знайшов пан Володимир. Чоловік копав рів, аби прокласти труби до будинку. Лопатою зачепив металевий предмет. Каже, що одразу здогадався в чому річ і викликав рятувальників. Небезпечна знахідка понад півстоліття пролежала за 15 метрів від будівлі. Рятувальники під час розкопок дістали з землі чотири гранати.

Більший боєприпас цього ж дня виявили у центрі Тернополя. На пішохідній зоні поблизу пам’ятника С. Крушельницькій, де облаштовували фундамент під макет костелу, розкопали артснаряд.

– Вибухонебезпечні предмети вилучили. Їх знищать, підірвавши в кар’єрі, – зазначив заступник начальника групи піротехнічних робіт ДСНС в Тернопільській області Назар Богдан, закінчуючи роботи з ліквідації.

Попередня стаття

Півтора мільйона гривень на саркофаг для відходів в Острові (Відео)

Наступна стаття

До Тернополя з’їдуться актори зі всієї України (Відео+програма фестивалю)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.