Півтора мільйона гривень на саркофаг для відходів в Острові (Відео)


На території «Ветсанзаводу» в Острові збудують саркофаг для захоронення тваринних відходів, які уже кілька років поспіль гниють під відкритим небом. Сьогодні рештки худоби та свиней не спалюють, адже обладнання давно потребує оновлення і завод фактично не працює. А як і раніше, просто закопувати відходи у землю на території підприємства більше можливості немає, бо там уже захоронено чимало туш тварин. Тому керівництво «Ветсанзаводу» вирішило звести лагуну, де близько півтора року зберігатимуться рештки тварин і перетворюватимуться в органічну речовину, яку згодом можна буде вивезти.

– Проектно-кошторисну документацію на будівництво саркофагу уже виготовили. Очікуємо, що у вересні з районного та обласного бюджетів виділять кошти на матеріали і проведення робіт, – заначив начальник ГУ Держпродспоживслужби в Тернопільській області Василь Хомінець.

 

Попередня стаття

Памятник уродженцю Тернопільщини встановили на Франківщині

Наступна стаття

5 вибухівок за один день у різних мікрорайонах міста (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.