Понад 30 тисяч тернополян вже купили «доступні ліки»

З часу впровадження програми «Доступні ліки» лікарі виписали майже 40 тисяч рецептів.  31 тисяча тернополян ними скористалися.
Ліки можна отримати у більш як 40-ка аптеках. Доступно 199 лікарських препаратів для лікування серцево-судинних захворювань, цукрового діабету та бронхіальної астми. Серед них  – понад 170 іноземного виробництва. Для реалізації програми з держказни жителям Тернополя виділили 2 мільйони 600 тисяч гривень, половину яких вже освоїли. Повідомив журналістам інформагенції “МедіаТОР” директор Тернопільського міського комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Микола Миколайович Медвідь.

Попередня стаття

Тернопільські сироти вперше побували в горах (Відео)

Наступна стаття

Рок-опера у живому звучанні. Рівненські актори вразили тернополян (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.