Школярку, яка померла від отруєння грибами, сьогодні поховали

Від отруєння грибами померла п’ятикласниця  Струсівської школи-інтернату. Дівчинка потрапила до лікарні ще 25 вересня напередодні повечерявши грибами разом з сім’ю.  Вчора, 28 вересня, Марічка померла. Її поховали сьогодні о 13:00 на місцевому кладовищі.

Про смерть учениці повідомляють в навчальному закладі:

– Ще вчора ми радо повідомляли на шкільному сайті про успіхи на ЗНО, а сьогодні зранку довідались про страшну новину – у лікарні Тернополя померла наша п’ятикласниця Марічка Череватенко. Хоча дівчинка прибула до нашого закладу лише цього року, зразу влилася у шкільний колектив. Усі запам’ятали її дуже привітною, світлою дитиною. Такий собі промінчик сонця, що дарує своє тепло усім довкола. І дівчинка усім розповідала, що їй дуже подобається у новому колективі.

24 вересня Марічка виступала на шкільній сцені разом з іншими дівчатками, виконуючи фінальну пісню на загальношкільних батьківських зборах, а вже зранку потрапила до лікарні через отруєння грибами, котрими вечеряла сім’я вдома, – йдеться у повідомленні.

У навчальному закладі, у в’язку з трагедією, оголосили жалобу. Відмінили всі заплановані урочистості.

Інтернет-телебачення «МедіаТОР» висловлює щирі співчуття родині учениці.

Попередня стаття

На Тернопільщині дітей без вакцинації не доспускатимуть до навчання

Наступна стаття

За тернополян, які нехтують навчанням у школі, візьмуться полісмени (Відео)

One Comment

    Avatar
  • Ще не похоронили дівчинку. Царство їй Небесне

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.