Рух потягів через Тернопіль відновили. Станції працюють у посиленому режимі

Потяги через станцію «Тернопіль» у напрямку Вінниці знову курсують як раніше. Через попередню зміну маршрутів, пов’язану з вибухами у Вінниці, зараз біля залізничних кас неабиякі черги. Тернополяни масово здавали квитки, не обмінюючи їх на іншу дату. Адже не було відомо, коли відновиться звичний маршрут потягів. А тепер, коли їх рух відновили, зазначають, що не впевнені, чи вистарчить квитків у необхідному напрямку для всіх. Для того, аби ситуація з їх продажу не ускладнилася ще більше, працівники залізничної станції «Тернопіль» працюють у посиленому режимі. Громадяни ж можуть забронювати проїзні документи і заздалегідь. Людям, які потребуватимуть пересадки або ж змушені тривалий час очікувати потяга, нададуть кімнати відпочинку.

Попередня стаття

На Львівщині чоловік насмерть збив тернополянина і втік з місця ДТП

Наступна стаття

Унiкальна знахiдка: на Тернопільщині знайшли цiнну картотеку ОУН

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.