Десять днів тіла двох тернополян пролежали у зачиненій квартирі

Фото з соцмереж

На вулиці Винниченка у Тернополі правоохоронці виявили в квартирі тіла двох людей. Повідомили у поліцію сусіди померлих. Люди почали підозрювати, що з подружжям щось могло трапитись, оскільки їх ніхто не бачив більше тижня. А з квартири був чутний різкий неприємний запах.

Потрапивши у помешкання, правоохоронці побачили тіла 75-річних чоловіка і жінки. Померлий лежав на ліжку, а дружна в сусідній кімнаті на підлозі. При попередньому огляді тіл, слідів насильницької смерті оперативники не виявили. Це ж підтвердила і судмедекспертиза. Медики кажуть, що чоловік помер днів десять тому. Його дружина через декілька днів.

За словами заступника начальника міського відділу поліції Богдана Гульмана, жінка пересувалася квартирою за допомогою ходуль. Доглядав за нею чоловік. Сусіди стверджують, що діти загиблих перебувають за кордоном, але часто навідувалися до батьків. Триває слідство. Повідомляє ГУНП в Тернопільські області.

Попередня стаття

На Тернопільщині десятки єврейських надгробків викинули на смітник (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині чоловік загинув, зірвавшись з даху дитсадочка

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.