Вину лікарів у смерті 12-річного тернополянина підтвердили експерти

Невірний діагноз і лікарська недбалість стали причиною смерті 12-річного Романа Кулака з Тернополя. У червні цього року хлопчик відпочивав у бабусі на Львівщині. Дитині раптово стало погано. За допомогою люди звернулися до медиків Жидачівської районної лікарні Львівської області. Медичні працівники виявилися не компетентними. За словами начальника відділу кадрового та організаційного забезпечення департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Андрія Голдуна, на кожному етапі була допущена помилка із надання медичної допомоги – як на догоспітальному, так і на госпітальному етапах.

Клініко-експертна комісія довела лікарську помилку- медики поставили неправильний діагноз і проявили недбалість. Оголошені висновки передали в поліцію, а також у Міністерство охорони здоров’я. Повідомляє ТСН.

Попередня стаття

Під час київського марафону помер директор «Тернопільського м’ясокомбінату» 

Наступна стаття

Нові правила отримання субсидії: газу менше, безробітні платять більше (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.