Відтепер одружитися та отримати посвідчення водія тернополяни зможуть у ЦНАПі

11 жовтня Кабінет Міністрів України розширив перелік послуг, які надають ЦНАПи. Відтепер, за погодженням місцевої влади з Міністерством внутрішніх справ, українці зможуть отримати у центрах посвідчення водія та здійснити  державну  реєстрацію транспортних засобів. Також,  за погодженням місцевої влади з Міністерством юстиції, буде доступна  реєстрація актів цивільного стану. Не потребуватимуть погодження  дозволи на застосування праці іноземців.

Всього Міністерство економрозвитку рекомендує ЦНАПам надавати 106 адміністративних послуг. Їх повинні надавати кожному регіональному ЦНАПі, – наголосив Перший віце-прем’єр-міністр Степан Кубів. За його словами, дюди мають отримувати швидкий та якісний сервіс, а не «оббивати» пороги державних органів. Тому, в одному місці має надаватися якомога більша кількість адмінпослуг. Повідомляє Урядовий портал.

Попередня стаття

Повалені дерева та знеструмлені села: наслідки негоди на Тернопільщині

Наступна стаття

Понад півсотні сіл Тернопільщини об’єдналися в громади (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.