Через пожежу на Гайовій без роботи залишаться 16 робітників (Відео)


Пожежа сталася на вулиці Гайовій на підприємстві з виготовлення бруківки. Вчора, 1 листопада, близько 21:00 почав горіти другий поверх, де знаходилися офісні приміщення. Відтак згоріла документація, комп’ютерна техніка тощо.

Сьогодні працівники підприємства розгрібають згарище. Кажуть робота підприємства зупинилася допоки не підрахують збитки та не відновлять пошкоджене приміщення.

– Другий поверх згорів повністю. Вся електропроводка згоріла, світла немає по всьому підприємстві. Там були офіси, де зберігалася документація, а знизу – цехи. Їх залито водою. Робота підприємства зупинилася допоки не відновимо ту будівлю. Загалом тут працює 16 робітників, – зауважив робочий пан Іван.

Щоб погасити полум’я пожежникам довелося задіяти 7 одиниць техніки та 22 чоловік особового складу, фахівців оперативно-координаційного центру  та оперативну групу Тернопільського районного відділу Управління.

– Складність гасіння пожежі полягала у відсутності на об’єкті джерел водопостачання. Тому для організації безперебійної подачі води до місця події довелося прокласти магістральні рукавні лінії від гідранту, що знаходився за 300 метрів від об’єкту, – каже майор служби цивільного захисту Управління ДСНС в Тернопільській області Сергій Данілін

Причини виникнення події та матеріальні збитки встановлюються. 

Попередня стаття

Вночі у Тернополі збили пішохода. Поліція встановлює особу загиблого

Наступна стаття

Викрадену львівську ікону знайшли у капличці посеред поля на Тернопіллі (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.