Нова вакцина проти грипу «Мічиган» вже є в тернопільських аптеках

Фото з соцмереж

Фото з соцмереж

У тернопільські аптеки завезли нову вакцину проти грипу. Вона французького виробництва, дешевша за попередню та не поступається якістю. У вакцину включені всі три штами вірусу грипу, які наближаються до України – Гонконг, Брісбенг і Мічиган. Придбати її можна за 184 гривні 60 копійкок в аптеці № 168 на вулиці Бродівська. Постачають у невеликих кількостях. Першу партію закуплених вакцин вже розкупили. Зараз дефіциту вакцин в аптеках немає.

Єдиним способом вберегтися від грипу та можливих ускладнень, які викликає вірус, є вакцинація. Купувати вакцину потрібно безпосередньо в аптеках, адже там гарантують її якість. Придбавши, обов’язково слід дотримуватися норм і техніки перевезення медпрепарату – у спеціальному термоконтейнері.

Довідка: Державний лабораторний контроль пройшли усі три вакцини – корейська, французька та китайська. Досі в аптеках Тернополя у продажі була доступна вакцина корейського виробництва, вартість якої 226 гривень. Наразі, в аптеках міста вона закінчилась. Замовити повторно не було змоги, адже її немає у наявності в постачальників. Потреби замовляти китайську вакцину немає, оскільки доступною для закупівлі є французька. Повідомила журналістам інтернет-телебачення “МедіаТОР” керівник Тернопільського обласного виробничо-торгового аптечного об’єднання Наталія Марків.

Попередня стаття

Щоб врятувати дітей від невідомої хвороби батькам потрібно 36 тисяч євро (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині розпродують племінних коней, бо годувати дорого (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.