Щоб врятувати дітей від невідомої хвороби батькам потрібно 36 тисяч євро (Відео)


З невідомою хворобою  борються батьки двох маленьких дівчаток із Тернополя. Захворювання вразило головний мозок дітей, проте остаточного діагнозу вітчизняні лікарі встановити не можуть.

Спочатку недуга  вразила старшу дівчинку. Проте, з часом подібні симптоми проявилися і у молодшої дитини. Батьки  стверджують, обох діток виписали з пологового будинку без патологій .

Сім’я витратила тисячі гривень на лікування в Україні та поки безрезультатно. Єдина надія –  обстеження хоча б однієї дитини закордоном, вартість одного – 18 тисяч євро. Тож батьки просять  небайдужих про допомогу.

 

Допомогти сестрам Богдановим можна, перерахувавши кошти на рахунок:

ПриватБанк: картковий номер 5168 7427 0516 6316

Номер рахунку: 29244825509100

МФО 305299, ЭДРПОУ 14360570

(067)357-05-08 Ірина Богданова (мама)

Попередня стаття

Вбивцю сестри-інваліда та немовляти ув’язнили на 14 років

Наступна стаття

Нова вакцина проти грипу «Мічиган» вже є в тернопільських аптеках

2 Comments

    Avatar
  • Вкажіть якісь контакти батьків або номер картки для допомоги.

  • Admin
  • Дякуємо, виправили. Вже є на сайті.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.