«Свято Гарбуза» задля благодійності: тернопільські учні провели ярмарку

Аби придбати подарунки до Святого Миколая для вихованців дитбудинку учні та вчителі тернопільської №3 організували «Свято Гарбуза». Відбулося воно під гаслом «Створюємо і розвиваємо, плекаємо і примножуємо своє, рідне, українське свято!»

Вчителька 4-В класу Олена Кріль каже, до цього дня готувалися всі.  Діти прикрашали школу і готували виставу, а батьки добирали рецепти найсмачніших страв із гарбуза. Родзинка  свята –  ексклюзивна фотозона у “гарбузовому” стилі.

Для учнів початкової школи “Гарбузовий день” розпочався виставою “Осіння пригода”. Опісля відбувся благодійний ярмарок. Всі учасники і гості мали змогу посмакувати тортами і кексами, пудингами і гарбузовою панна-котою, пиріжками та тістечками,  цукатами з гарбуза і, звичайно ж, гарбузовою кашею! Також під час перерв учні школи змагалися у спортивній естафеті “Веселий гарбузик” та конкурсі  “Гарбуз-гігант».

Варто відзначити, що частину, виручених під час ярмарку, коштів учасники планують використати для допомоги тваринам з притулку «Ноїв ковчег».

 

Попередня стаття

У Тернополі більшає хворих на кір. Зареєстрували 18 випадків

Наступна стаття

Пам’ятник вчителю за мільйон, – тернополяни обурені (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.