Круговий рух біля Збаразького КП зменшить кількість ДТП та полегшить виїзд з Тернополя (Відео)


Будівництво кільцевої розв’язки на перехресті вулиць Морозенка та  15 Квітня у Тернополі розпочали півтора тижні тому працівники дорожньої служби. Рух транспорту не перекривають, лише обмежують. Термін здачі об’єкта  залежить від погодних умов.  Тож, якщо погода сприятиме, роботи завершать вже за півтора-два тижні, – розповідає робітник Петро.

– Робота. Та десь півтора тижня. І залежно від погодній умов. І якщо буде все нормально – тиждень часу, тиждень-півтора і все буде. Головне, щоб позаливали ті закладні. То все поробили, аби ми могли заложити.

Вулиця 15 Квітня – одна із найбільш завантажених, – кажуть у Службі автомобільних доріг. Оскільки, на в’їзді з міста перетинаються міжнародна дорога М-19//Е-85 і об’їзна Тернополя Р-43, через зазначене перехрестя проходить потік  міського та транзитного транспорту. Досі тут не було ні регульованого перехрестя, ні кільцевої розв’язки. Нову схему руху транспорту розбили цього річ у Проектному відділі Служби автомобільних доріг області.

Фото Проектного відділу Служби автомобільних доріг області

Тернополяни радіють цьому будівництву та вважають, що це значно полегшить їм водіння. Адже, перевага в русі на перехрестях, де організовано круговий рух, надається транспортним засобам, які вже рухаються по колу.

– Ну я думаю, що покращить. Кращий буде виїзд. Там, якщо по-чесно виїжджаєш, ніхто тобі не зупиниться, ніхто тебе не пропускає. А буде кольцо – буде зовсім по-іншому.

– Я думаю, що спростить. Тому, що там треба дуже довго чекати, щоби виїхати на цю головну дорогу. Це дуже велике, на мою думку.

 

Попередня стаття

У Тернополі тиждень буде з дощами та мокрим снігом

Наступна стаття

Тернопільські вкладники ліквідованого “Дельта Банку” отримають виплати

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.