Інформація про зміну вартості закордонного паспорта – фейк

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Інформація про зміну вартості оформлення закордонного паспорта, яку нещодавно активно поширюють у мережі Інтернет, не відповідає дійсності. Йдеться про постанову Кабінету Міністрів України від 2 листопада 2016 року № 770 «Деякі питання надання адміністративних послуг у сфері міграції». У ній затвердили виключно вартість адміністративних послуг у сфері міграції. Разом з тим адміністративний збір при отримані послуги складається із двох складових: власне, вартості адміністративної послуги та вартості бланка.

Відтак, за виготовлення цього документа у регламентному порядку тернополянам доведеться сплатити 557 гривень 32 копійки. З них 253 гривні − вартість адміністративної послуги та 304 гривні 32 копійки – вартість бланку паспорта громадянина України для виїзду за кордон. За термінове оформлення доведеться сплатити 810 гривень 32 копійки. Повідомляє “Досьє102”.

Попередня стаття

Відтепер комунальне майно Тернополя продаватимуть через систему Prozorro

Наступна стаття

«Піст – не час для схуднення», – тернопільський дієтолог (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.