У Тернополі визначили лідерів футзальної ліги (Відео)


Матчі третього туру Тернопільської Вищої футзальної ліги відбулися у спортивному комплексі “Політехнік”. Завдяки перемозі над великогаївським “Агроном”, лідерство у турнірній таблиці захопила “Вікторія” з Великих Бірок. Першої поразки у сезоні зазнав “Арсенал”, який з мінімальний рахунком програв БФ “Майбутнє сиріт”. Після двох нічийних результатів, дебютну перемогу у чемпіонаті виборов “Віго-Острів”.

– Для нас сьогодні була переломна гра, адже у попередніх турах ми двічі зіграли внічию. Тому довелося з хлопцями серйозно поговорити про результат. Ми відповідальніше поставилися до гри, реалізація моментів була краща, ніж у суперників. — коментує капітан “Віго-Острів” Назарій Галадза

Результати 3-го туру Вищої ліги:

БФ “Майбутнє сиріт” – “Арсенал” 5:4

“Ланівці-ОТГ” – “Віго-Острів” 4:6

“Будівельний затишок” – “Алюр” 11:3

“ДСО” – “Західхлібзбут” 4:2

“Вікторія” – “Агрон-ОТГ” 6:1

 

Попередня стаття

Десантник з США привітав тернопільських військовослужбовців з святом (Відео)

Наступна стаття

Сорок відер вареників щотижня ліплять тернопільські волонтерки (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.