Десантник з США привітав тернопільських військовослужбовців з святом (Відео)


Патріотичний флешмоб. Випускник військової кафедри ТНЕУ, а сьогодні – військовий 173-ї повітряно-дисантної дивізії армії США Андрій Шаблій привітав тернопільських військовослужбовців з Днем Збройних Сил України.

Хлопець виїхав у Сполучені Штати Америки 5 років тому, вигравши Green Card. І вже 10 місяців служить за контрактом в американській армії.

У відеозверненні своїм українським колегам зичить витримки та мужності, а також просить всіх небайдужих привітати військовослужбовців з Днем Збройних Сил України.

Нагадаємо, 6 грудня в Україні відзначають День Збройних сил України. З нагоди свято тернопільський військовослужбовців відзначили нагородами. Також АТОвці звернулися до колег зі словами привітання.

 

Попередня стаття

Відтепер відеофіксація обшуків є обов’язковою

Наступна стаття

У Тернополі визначили лідерів футзальної ліги (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.