«Нам своїх революціонерів вистачає», – тернополяни про акції Саакашвілі під ВР (Відео)


П’ятого грудня представники СБУ прийшли з обшуком до екс-губернатора Одещини та колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі. За словами генпрокурора Юрія Луценка, лідера «Руху Нових сил» звинувачують у фінансуванні його команди олігархом-втікачем Сергієм Курченко.

Правоохоронці затримали Саакашвілі на даху його помешкання. Але автомобіль заблокували активісти та витягли з нього політика. Колоною прихильників Саакашвілі підійшов до Верховної Ради. Він відкидає усі звинувачення СБУ та проводить акції у наметовому містечку. Тим часом МВС України оголосило Міхеїла Саакашвілі у розшук.

Як ставляться тернополяни до протестних акцій Саакашвілі під ВР в Києві, дивіться у проекті «Власне бачення» першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

Попередня стаття

В мережі з’явилась нова суїцидальна гра для дітей

Наступна стаття

У лікарні померла 21-річна дівчина, яку збила автівка на Бандери

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.