П’яний чоловік на краденому тракторі розчищав дороги Шумська

Аби розчистити сільські дороги від снігу житель Великих Дедеркал Шумського району викрав трактор. Окрім цього, чоловік був ще й п’яним. Про те, що селом роз’їжджає водій у нетверезому стані, повідомили правоохоронців місцеві жителі.

Прибувши на місце, поліціанти встановили, що трактор Т-40 чоловік вкрав у колишнього працедавця.  Перед тим, як сісти за кермо, зловмисник добряче хильнув. «Під градусом» вирішив зробити добро для односельців – розчистити дороги від снігу. Пішов до гаража  комунального  господарства, забрав звідти трактор і поїхав вулицями села.

Крадієві інкримінують частину 2 статті 289 ККУ. Йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

Попередня стаття

У Тернополі армреслери боролися за медалі та гроші (Відео)

Наступна стаття

Під час снігопадів Тернополем обмежать рух вантажівок

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.