Винуватець ДТП, у якій загинув 19-річний хлопець з Бучаччини, відмовився від апеляції

В Апеляційному суді Тернопільської області розглядають справу щодо смертельного ДТП, яке трапилось 9 жовтня у селі Порохова Бучацького району. Тоді 19-річного Романа на смерть збив автомобіль. Водій з місця події втік, але згодом здався поліції.

Нещодавно Бучацький районний суд продовжив запобіжний захід для винуватця аварії С. Франіва. Рішення про утримання його під вартою ще на 60 діб спровокували подання апеляції захисниками горе-водія, – повідомляє сайт Бучацький інформаційний портал.

Згідно із рішенням Бучацького суду, винуватця ДТП мали тримати під вартою до 5 грудня та він подав апеляцію з проханням відпустити його під домашній арешт. Її мали розглянути 20 грудня у Тернополі. Проте суд задовольнив клопотання адвоката винуватця і переніс засідання на 26 грудня. Під час якого сьогодні винуватець попросив вибачення у батька загиблого і сказав, що відкликає апеляцію.

Згідно з рішенням Апеляційного суду Тернопільської області апеляційне провадження закрили. На місці події працюють журналісти Першого інтернет-телебачення “МедіаТОР”. Деталі читайте згодом.

 

Попередня стаття

Іронія долі: свідок смертельної ДТП загинув, даючи покази 

Наступна стаття

На тернопільську ялинку з ілюмінацією за мільйон з’їжджаються мешканці районів (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.