На вулицях Тернополя лунає коляда (Відео)


Педагоги та школярі Настасівської школи колядують на вулицях Тернополя. Колядники вітають городян та гостей міста з Різдвяними святами. На зібрані гроші хочуть купити для шкільного колективу нові костюми.

– Шкільний колектив називається «Галичанка». За гроші зібрані під час Різдвяних свят плануємо купити нові костюми для нашого колективу. А колядувати не холодно, бо у такий час пісні зігрівають, – розповідає учениця Настасівської школи Діана Пацула.

Колядуватиме колектив Настасівської школи сьогодні впродовж. Почули їх можна у центральній частині міста.

– Нехай новонароджений Ісус нам допомагає якнайшвидше закінчити війну, а у домівки кожного українця присилає лише радість і достаток, – зиче вчитель Настасівської школи Дмитро Гайдук.

 

Попередня стаття

Водіїв тернопільських маршруток перевіряють поліціанти

Наступна стаття

Тернопільській різдвяний флешмоб за добу переглянули 16 тисяч людей (Відео)

One Comment

    Avatar
  • Класно

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.