Біометричний паспорт без черги за хабар у 5 тисяч гривень

На Тернопільщині викрито злочинну схему незаконного отримання грошей за позачергове оформлення паспортів.

 

Житель одного з районів області пообіцяв знайомому за винагороду посприяти у позачерговому оформленні документів для видачі біометричних паспортів громадян України для виїзду за кордон. За 5100 грн зловмисник обіцяв вплинути на працівників районного сектору міграційної служби, аби ті виготовили 3 паспорти поза чергою. Його було затримано під час одержання обіцяної суми, -повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

 

Правоохоронці задокументували факт одержання неправомірної вигоди. Зловмиснику, що отримав неправомірну вигоду, повідомлено про підозру та його взято під варту.

Попередня стаття

Тернополяни самі обиратимуть хто встановлюватиме їм лічильники на воду

Наступна стаття

На Тернопільщині Старий Новий рік зустрічали просто неба (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.