Тернополяни самі обиратимуть хто встановлюватиме їм лічильники на воду

Фото з відкритих джерел

В України набув чинності Закон «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання». Згідно із законом, відповідні служби повинні переглянути тарифи на послугу з централізованого постачання гарячої води. А саме в тій частині витрат, які пов’язані із встановленням, обслуговуванням та заміною квартирних лічильників гарячої води.

Отже, із складових тарифу вилучать послугу, яку надавало підприємство з встановлення, обслуговування і заміни квартирних лічильників гарячої води. Адже, як правило, цей сервіс передбачав лише періодичну повірку квартирних лічильників.

Таким чином, після прийняття рішення Тернопільською міською радою, Споживачі послуг з централізованого постачання гарячої води отримають можливість самостійно обирати виконавця послуг з встановлення, обслуговування та заміни квартирних лічильників гарячої води (періодичної повірки). Повідомляє КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

Попередня стаття

“Ні квитків, ні контролерів”, – у тернопільських маршрутках випробувальний місяць (Відео)

Наступна стаття

Біометричний паспорт без черги за хабар у 5 тисяч гривень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.