У магазині вживаного одягу в тернополянки викрали мобільний. Злодійку зафіксувала камера (Відео)


Похід до одного із магазинів обласного центру закінчився для тернополянки втратою мобільного телефону. Допоки потерпіла розглядала речі у магазині вживаного одягу, невідома жінка поцупила з її сумки пристрій для зв’язку. Вартість телефону – 5 тисяч гривень. Крадіжку зафіксувала камера відеоспостереження.

 

Правоохоронці звертаються до мешканців краю з проханням допомогти встановити особу зловмисниці. Подія трапилася 17 січня у магазині «Євро секонд-хенд» на вулиці Шептицького,2 у Тернополі близько 17.30 години.  Якщо хтось впізнав невідому особу або відомі деталі злочину – телефонуйте за номерами телефонів: (0352) 27-11-70, 097-110-99-32 або на лінію «102».

Попередня стаття

Різдвяну шопку у Кременці розтрощили собаки (Фото)

Наступна стаття

У Бережанах 18-річний хлопець викрав каналізаційний люк

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.