Дев’ять сантиметрів снігу. Рух автошляхами Тернопільщини сповільнився (Відео)


За добу на Тернопільщині випало маже 9 сантиметрів снігу. На півночі сніжило менше, сніговий покрив сягав лише 5 сантиметрів, на півдні більше – 9, – кажуть в обласному Гідрометцентрі. Через це комунальники працювали в посиленому режимі. За чистку доріг взялися вдосвіта.

 

 – Опади почалися близько 4 години ранку. Техніка почала працювати відразу. Фактично всі автошляхи обласного і державного значення – розблоковані. На цей момент на дорогах працює понад 150 одиниць техніки, – коментує голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.

 

Загалом протягом доби на дорогах працювала майже сотня одиниць техніки, з яких 63 – піскорозкидачі. 66 шляховиків посипку складних ділянок доріг виконали вручну, – повідомляє сайт служби автомобільних доріг.

 

Втім, водії із Борщева, Теребовлі та Козови, котрі сьогодні зранку їхали в обласний центр, підсумовують: місцями дорогою їхати важко.

 

Вантажівки, наразі, рух не припиняють. У службі автомобільних доріг нагадують, на території Тернопільщини є місця відстою для автотранспорту. Крім того, додатково обладнали 12 спеціальних майданчиків при в᾽їздах на територію області.

 

Попередня стаття

Попри заметіль, тернополяни відзначають День соборності (Відео)

Наступна стаття

На Бучаччині місцевий безробітний незаконно видобував пісковик (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.