У Тернополі затримали водія з рекордною дозою алкоголю в крові

У ніч з середи на четвер патрульні виявили 4 водіїв, які керували автомобілем в стані сп’яніння. Найвищу дозу алкоголю в крові інспектори виявили у 29-річного водія Daewoo Lanos. Результат алкотесту – 2,36 проміле, що майже в 11 разів вище допустимої норми.

Водій порушив Правила дорожнього руху на вулиці Об’їзна. У правопорушника патрульні вилучили посвідчення водія. Винесли постанову за порушення ПДР та склали адміністративний протокол за керування транспортним засобом напідпитку, повідомляє прес-служба патрульної поліції.

Попередня стаття

Безлад та антисанітарія, – у таких умовах на Тернопільщині живуть 6 дітей (Фото)

Наступна стаття

Зареєструвати документи на “Доступне житло” можна в терміналі “Електронна черга”

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.