У погоні за дорогою легківкою авто патрульних злетіло в кювет і перевернулося (Відео)


Погоню із сиренами та мигалками споглядали тернополяни сьогодні вдосвіта, близько 4:50 години ранку. Три автомобілі патрульних наздоганяли іномарку, яка мчала по вулиці Протасевича на великій швидкості. Виїхавши на Об’їзну, водій автомобіля Audi звернув різко у напрямку смт. Великі Гаї. Правоохоронці – за ним. Повідомив журналістам інтернет-телебачення “МедіаТОР” очевидець події. Він стверджує, – втікач їхав без ввімкнених фар.

 

Порушник мчав селами у Теребовлянському напрямку. У результаті переслідування один із автомобілів патрульних поблизу села Грабівці злетів у кювет та перевернувся.

 

Вже за 3 години на місці аварії не залишилось і сліду. Лише відбитки від коліс на снігу і поламана накладка від колеса. Автівку патрульних витягли та евакуювали. Редакція інтернет-телебачення “МедіаТОР” звернулась за коментарем до патрульної поліції. Його опублікуємо згодом.

 

Попередня стаття

ОТГ з Тернопільщини змагається за мільйон у реаліті-шоу на каналі “1+1”

Наступна стаття

Порушника не затримали, потерпілих немає, – патрульні про нічну погоню з ДТП (Відео/Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.