Через зловживання службовців школа на Тернопільщині залишилась без покрівлі

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Стосовно службових осіб однієї з підрядних будівельних організацій Бучацького району Теребовлянська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні – зловживання владою або службовим становищем.

 

Слідчі встановили, що службовці будівельної фірми впродовж вересня-грудня 2017 року розтрачали державні кошти, виділені на проведення реконструкції будівлі школи ЗОШ І-ІІІ ступенів в одному із сіл Бучацького району.

 

Відповідно до запланованих робіт з облаштування даху над частиною школи, перекриття мали завершити до кінця грудня 2017 року. Однак, до сьогодні дах над частиною будівлі не перекритий. Збитки, завдані державі, становлять понад 300 тисяч гривень. Повідомляєрес-служба прокуратури Тернопільської  побласті.

Попередня стаття

Що робити, щоб у дощ і сльоту, не розклеїлось взуття (Відео)

Наступна стаття

Тернополян закликають щепитися від хвороби, спалаху якої ще немає (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.