До вшанування бою під Крутами тернопільські артилеристи написали композицію (Відео)


Цього дня, 29 січня, якраз 100 років тому під Крутами загинули майже 100 молодих українських хлопців. Вони зупинили переважаючого за чисельністю ворога – більшовицьку армію, яка наступала на Київ.

Сьогодні пам’ять про молодих студентів на кадетів вшановують по всій Україні. До вшанування долучилися і тернополяни. Оркестр Тернопільських артилеристів символічно виступив на залізничному вокзалі.

– Це вже не перший всеукраїнський флешмоб за участю військових оркестрів,- каже військовий диригент та керівник оркестру Тернопільських артилеристів Тарас Когут.  – Минулого тижня ми грали в Івано-Франківському аеропорту для того, щоб вшанувати пам’ять 242- денної оборони Донецького аеропорту.

Захід розпочався з виконання Державного гімну України. Також звучала молитва « Боже великий єдиний». А на закінчення оркестр виконав музичну композицію «Крути», яка була спеціально написана до дня пам’яті.

Попередня стаття

В Україні випустять монети з “кіборгами”

Наступна стаття

Що робити, щоб у дощ і сльоту, не розклеїлось взуття (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.