Незручні запитання в неформальній атмосфері. Патрульні пили каву разом з активістами (Відео)


Вперше на каву з поліцейським. Тернополяни у неформальній атмосфері вирішують питання з новим керівником патрульної поліції Тернополя.

Організував захід «Молодіжний центр». Кава з поліцейським, за словами Святослава Абрам’юка, відбувається вперше в Тернополі.

– Важливо, щоб подібні заходи проводилися постійно, щонайменше 1 раз в місяць. Адже це вільнийй формат розмови, будь-хто може прийти і поспілкуватися з поліцією, – розповів виконавчий директор громадської спілки «Молодіжний центр» Святослав Абрам’юк.

На каву з громадськістю прийшло два поліцейських, зокрема, головний патрульний міста Богдан Шевчук.

– Усі питання, звернення щодо безпеки руху на дорогах Тернопільщини можете задавати, відповідатиму та занотую, що необхідно, – зазначив Богдан Шевчук.

Тернополянин Олександр Подсаднюк вдячний організаторам за цей захід. Каже, можемо поставити запитання у неформальній ситуації, обговорити ті питання, які на наболіли, звернути на недоліки поліції, а вони вже будуть, сподіваюся, якось реагувати та прислухатися.

Варто зазначити, подібні заходи проводяться у 14 областях України.

 

 

 

Попередня стаття

Перший ранок без пільг. Пенсіонери платять 5 гривень за проїзд (Відео)

Наступна стаття

У Кременці пенсіонерка прихистивши помічника, втратила заощадження

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.