Тернополянин заробляв на вкраденому у роботодавця пальному

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

35-річний тернополянин відповідатиме за крадіжку пального. Чоловік обкрадав роботодавця. Між підприємством, де він працював водієм, та автозаправною станцією уклали договір про безготівкову заправку автомобілів. Недобросовісний водій вирішив підзаробити – набивав бак і власного автомобіля, і машин знайомих таксистів, беручи з них кошти.

 

Злочин був очевидним, адже водій крав скраплений газ та бензин, коли його робочий вантажний автомобіль перебував на ремонті. Привласнене пальне списував на робочу вантажівку.

 

На підприємстві виявили списання великого об’єму палива на несправний автомобіль. У крадіжці роботодавець запідозрив водія та повідомив у поліцію. Сума завданих збитків – 33 тисячі гривень.

 

Слідчі задокументували більше двадцяти випадків крадіжок. Докази причетності тернополянина до крадіжок правоохоронці знайшли. Зараз вирішують питання про оголошення зловмисникові підозри. Кримінальне провадження за частиною 1 та 2 статті 185 ККУ. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

Попередня стаття

У Тернополі зі снігу витягнули «швидку»

Наступна стаття

Десяток класів тернопільських шкіл закриті на карантин через грип

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.