Десяток класів тернопільських шкіл закриті на карантин через грип

На Тернопільщині спостерігають ріст захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції. За минулий тиждень в області захворіло 3892 людини, з них більшість школярі – 2671.

Грип вкладає тернополян на лікарняні ліжка. Фахівці кажуть, кількість хворих зростає з кожними тижнем.

– З початку лютого хворих збільшилося на 31, 6 відсотка. Серед дітей кількість хворих збільшилося в 1,4 раза. У Тернополі на ГРВІ захворіло 1715 осіб, серед них 1178 діти до 18 років, – розповіла завідувачка відділу епіднагляду та профілактики інфекційних захворювань «Тернопільського ОЛЦ МОЗ України» Марія Павельєва.

Через грип за наказами директорів закривають школи та класи. У дев’яти навчальних закладах в області навчання призупинено.

За словами начальника управління освіти і науки Тернопільської міськради Ольги Похиляк, у Тернополі закриті лише окремі класи. На карантині у тернопільських школах 14 класів зі 944. Робити карантин у школі немає потреби, оскільки, епідпорогу захворювання на грип та ГРВІ не спостерігається.

Попередня стаття

Тернополянин заробляв на вкраденому у роботодавця пальному

Наступна стаття

«Зарплата – на ліки», – бережанці про здорожчання медикаментів (Відео)

One Comment

    Avatar
  • Чекаємо коли всі захворіють …, тоді і закриємо

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.