Через нічний снігопад на Тернопільщині у кюветі опинились легківка та «швидка»(Відео)

За даними Гідромецентру за добу на Тернопільщині випало від 10-ти до 15- ти сантиметрів снігу. Комунальники звітують: очищення та посипка автошляхів проводиться майже безперервно у всіх районах області. Загалом протягом доби на дорогах  краю працювало понад 150  одиниць техніки.

Не обійшлося цієї ночі і без відбуксирувань.  У Збаражському районі у кювет потрапив легковий автомобіль та карета швидкої допомоги.

Вантажівки рух припинили через складні погодні умови. В разі, якщо ви потрапили в надзвичайну ситуацію на дорозі і вам потрібна допомога, у Службі автомобільних доріг у Тернопільській області цілодобово працює диспетчер. Зв’язатися з яким можна за номером телефону: (0352) 52-65-32.

Попередня стаття

Учасник Олімпіади-2018 Андрій Мандзій з Кременця заявив, що сани майструє вдома сам

Наступна стаття

Тернополяни освячують воскові свічки та вірять в їхню силу (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.