Для ремонту єдиної в Україні санної траси, що у Кременці, потрібно 10 мільйонів гривень (Відео)


Санна траса у Кременці – єдина в Україні, на якій сьогодні тренуються спортсмени, аби підготуватися до важливих ігор та змагань. Конструкція – дерев’яна, застаріла та відстає у модернізації від від сучасних на 20 років.

 

Сьогодні у Кременецькій санній школі навчаються близько 90 учнів віком від 9-ти років. Аби підготувати трасу до занять, потрібно вкрити її крижаним покриттям. Замість системи заморожування, яка є на сучасних треках, тут поверхню траси покривають снігом вручну. Працювати для цього бригаді із чотирьох чоловік доведеться тиждень, за умови, що сніг не розтане.

 

Всього за минулий рік школа отримала з обласного бюджету фінансування у розмірі 500 тисяч гривень. Розпочинати ремонт із таким бюджетом – неможливо. Адже для ремонту напівзруйнованої траси потрібно щонайменше 10 мільйонів гривень. У той час, коли за минулий рік на весь санний спорт, включно із підготовкою до Олімпіади за кордоном, держава виділила трохи більше 6-ти мільйонів гривень. Повідомляє ТСН.

 

Фото з відкритих джерел
Попередня стаття

Виправні роботи на Микулинецькому кладовищі закінчились крадіжкою надгробків (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі водій не ввімкнув покажчик повороту і “спалився” на наркотиках

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.