Вакцин від дифтерії у Тернополі – достатньо

Фото з відкритих джерел

Станом на 12 лютого 2018 року у Тернополі випадків захворювань на дифтерію не зафіксували, – повідомляє Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ України. Проте, аби захиститися від небезпечного вірусного захворювання, медики рекомендують вакцинувати дітей та ревакцинувати дорослих. Вакцини у місті є достатньо.

На 2018 рік у Тернополі щеплять комбінованою вакциною проти кашлюку, дифтерії та правцю дітей віком 2 місяці, 4 і 6 місяців та у 16 років. Також вакцинацію проводитимуть дорослому населенню віком 26, 36, 46, 56, 66 років.

Усі охочі віком від 18 років, які були щеплені більш, як 10 років тому, можуть звернутися до сімейного лікаря за місцем проживання. Після медичного огляду та при відсутності протипоказань їм проведуть щеплення від дифтерії і правцю. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

«Дітей з Тернополя до Струсова не пустимо», – батьки школи мистецтв проти школи-інтернату (Відео)

Наступна стаття

Учасник Олімпіади-2018 Андрій Мандзій з Кременця заявив, що сани майструє вдома сам

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.