З Бережан до Тернополя пасажири їздять на нерозмитненому автобусі

Під час однієї з рейдових перевірок патрульні зафіксували випадок незаконного перевезення пасажирів водієм Volkswagen Transporter.


Поліціанти з’ясували, водій перевозив людей без відповідних документів та спеціальної ліцензії маршрутом Бережани-Тернопіль. Окрім цього, транспортний засіб – на іноземній реєстрації. «Я людей віз, але грошей не брав», – виправдовувався 42-річний кермувальник.

На водія патрульні склали адміністративний протокол за ст. 164 КУпАП –  експлуатація маршрутного таксі без наявності ліцензії. За правопорушення кермувальнику загрожує штраф від 17 тисяч гривень до 34 тисячі гривень. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

Попередня стаття

У пожежі в Тернопільській дитячій лікарні постраждав медпрацівник (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі пропонують роботу собачої няні за 250 доларів США

One Comment

    Avatar
  • а що їм пішки ходити, раз люди сідають в що попало значить нема чим їхати або ціна поїздки непомірна

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.