Напоготові. Військовослужбовці з Тернопільщини відпрацьовують стрілецькі вміння (Відео)


У Тернополі стрілецький день. Військовослужбовці з шести районів проходять бойову підготовку.

 

На військовому полігоні 44 артилерійської бригади бійці територіальної оборони відпрацьовують стрільбу, проходять тактичну та інженерну підготовку.

 

За словами військового комісара Тернопільського обласного військового комісаріату Леоніда Нечипорука, на всеукраїнський стрілецький день приїхало 150 бійців.

 

– До навчання залучені інструктори, які мають досвід участі в АТО і якраз вчать те, що необхідно.

 

З військовим комісаром Шумського військового комісаріату приїхало 21 чоловік – сержанти, офіцери та солдати. Усі вони входять в організаційне ядро з яких формуватиметься підрозділ у разі військових дій на їхній території.

 

 

 

 

Попередня стаття

Екс-заступника прокурора Кременецького району ув’язнили на 6 років

Наступна стаття

Мільйони кристалів та зграї кажанів: вражаючі фото печери на Тернопільщині

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.