Попутник із Тернополя викрав дорогий музичний інструмент

Фото Maria Panchuk

Дорогий італійський музичний інструмент втратила дівчина у потязі. Їдучи транспортом за маршрутом Львів-Маріуполь, потерпіла заснула. Коли ж прокинулася, помітила, що ні альта, ні допоміжних аксесуарів до нього – немає. Maria Panchuk у крадіжці підозрює чоловіка, який сів на залізничній станції “Тернопіль” в 05:25 годин ранку. Про це вона написала у своєму пості на сторінці у Facebook. Жінка, зокрема, зазначила:

 

– ” SOS! Внимание! Дорогие друзья! Сегодня у меня случилась очень неприятная ситуация: у меня украли инструмент. Произошло это по дороге домой в Винницу, пока я спала в поезде. Этот человек сел в поезд 070 Львов-Мариуполь на станции Тернополь и через два часа (в 5.25 утра) вышел в Хмельницком с чехлом, в котором был итальянский альт, немецкий смычок, ноты, струны и все необходимые аксессуары, которые мне так дороги!!! Прокуратура возбудила уголовное дело, – написала дівчина на своїй сторінці.

https://www.facebook.com/maria.panchuk.3/posts/1818169701587292

 

Попередня стаття

«Шукати візове посольство і закордон», – кременчани про заробітки (Відео)

Наступна стаття

Пенсіонерка з Лановець “обміняла” понад 230 тисяч гривень на газетні вирізки

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.