За роботу повією жінкам Тернопільщини пропонували 3 тисячі доларів

фото з відкритих джерел

На Тернопільщині 39-річному жителю Теребовлянського району, якого затримали за торгівлю людьми, загрожує до 12 років ув’язнення. Чоловік вербував жінок для надання сексуальних послуг в Республіці Польща. Шукав їх затриманий через своїх знайомих та друзів. Основні вимоги – вік від 20 до 30 років, модельної зовнішності. Обирав тих дівчат та жінок, які перебували у скрутному матеріальному становищі.

 

На оголошення про високооплачувану роботу відгукнулася жителька Тернопільської області. Під час розмови вона зрозуміла суть роботи за кордоном. Із заявою про вербування повій вона звернулася до поліції. Затримали чоловіка правоохоронці на гарячому.

 

Правоохоронці з’ясували,  роботодавець пропонував охочим підзаробити місця прибиральниць у готельних комплексах. Зарплату обіцяв в п’ятсот євро за місяць. Коли дівчата погоджувалися, чоловік розповідав й про альтернативу із доходом, який в 3-4 рази перевищував попередню суму.

 

За 1,5-3 тисячі доларів США дівчата мали працювати повіями у борделях. Двоє мешканок Тернопільської області погодилися на пропозицію торгувати тілом.  червні минулого року правоохоронці затримали роботодавця разом із двома заробітчанками та водієм на пункті державного пропуску “Шегині”.

 

Затриманому правоохоронці повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті149 КК України – вербування людини, вчинене з метою експлуатації, з використанням уразливого стану особи, вчинене щодо кількох осіб, за попередньою змовою групою осіб.

 

Також оперативники з’ясували, що “заробітчанки” мали працювати у нічному клубі міста Згожелець. За кожну завербовану жінку бізнесмену обіцяли винагороду в розмірі 500 доларів США. Із власниками борделю при розважальному закладі мешканець Тернопілля познайомився, коли перебував у Польщі на заробітках.

 

Жінок, які встигли перетнути кордон раніше, роботодавці оформляли офіціантами, покоївками та прибиральницями, хоча насправді вони надавали сексуальні послуги чоловікам за гроші.

 

Підозрюваний у торгівлі людьми у скоєному зізнався. Йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої. Міру покарання визначить суд, – повідомляє Досьє102. 

Попередня стаття

За добу на Тернопільщині – троє постраждалих від обмороження (Відео)

Наступна стаття

Священик з Тернопільщини збирає духовну парафію в Інстаграмі (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.