Франківчанку, яка грабувала жителів Тернопільщини, затримали на Львівщині

Два пограбування за схожим сценарієм трапилися на Тернопільщині в один день. Із заявою про крадіжку золотих виробів звернулася жителька села Комарівка Бережанського району. Жінка повідомила, що невідомі особи викрали з її домівки три жіночих каблучки та підвіску ікони “Божої матері”. Вдома господині у той час не було, лише малолітній син. Його й зловмисники обманули. Сказавши, що сильно замерзли, жінка з чоловіком попросилися погрітися. Так потрапили у помешкання. Далі незнайомка розповіла хлопчику, що збирає кошти на лікування дитини. І поки слухач відволікся, злодійка зайшла в кімнату та викрала з шухляди золоті вироби. Вартість награбованого – двадцять тисяч гривень.

 

Зі схожою заявою того ж дня звернулася до правоохоронців і жителька Зборівщини. Незнайомці поцупили у неї тисячу гривень. Зайшовши в будинок, крадії побачили, що власників немає. Знайшли кошти і “привласнили” їх.

 

Підозрюваних у злочині описали потерпілі і сусіди. Запам’ятали жителі області й автівку злодіїв – це MITSUBISHI LANCER чорного кольору. Затримали крадійку правоохоронці у Стрию на Львівщині. Нею виявилася 32-річна жителька Івано-Франківської області. Підозрювана у скоєному зізналася. Викрадене у неї вилучили.

 

Затриману поліціанти доставили до Бережанського відділу поліції. Зараз вирішують питання про обрання франківчанці міри запобіжного заходу та оголошення підозри відповідно до статті 185 ККУ – крадіжка. Оперативники перевіряють причетність жінки до вчинення схожих злочинів на території Тернопільської та сусідніх областей. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

Попередня стаття

Священик з Тернопільщини збирає духовну парафію в Інстаграмі (Відео)

Наступна стаття

Сумчанин оселився в готелі тернопільського вокзалу, аби грабувати пасажирів (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.