У Підволочиському районі єгерів підозрюють у пособництві браконьєрам

Незаконні знаряддя для вилову тварин виявили державні інспектори з охорони навколишнього середовища у мисливських угіддях Підволочиського району. Про правопорушення їх повідомив громадський інспектор з охорони довкілля. Чоловік зазначив, що в урочищі “Голошинські ями” невідомі обладнали пастки для тварин, а саме давлячі знаряддя. Вказана територія віднесена до об’єктів природо-заповідного фонду.

 

Повідомлену інформацію, прибувши на вказане місце, інспектори підтвердили. У лісі вони виявили та вилучили 57 петель з металевого тросика. Подібні випадки неодноразово мали місце у попередні роки, – повідомляє Державна екологічна інспекція у Тернопільській області. А також зазначають:

– Володіючи достовірною інформацією констатуємо, що без відома або участі єгерів таку діяльність простий смертний собі би не дозволив. Тому, користувачу мисливських угідь голові Підволочиської РО УТМР видано припис про розроблення плану заходів щодо посилення контролю за недопущенням порушень правил полювання на підконтрольній території та проведення перевірки щодо фактів бездіяльності єгерської служби, – йдеться на сайті Державної екологічної інспекції у Тернопільській області. 

Попередня стаття

Шестимісячний Назарчик бореться за життя: у тернополян просять допомоги

Наступна стаття

КОНКІСТАДОР

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.