Екс-депутата Турського підрізали на замовлення (Відео)


Осіб, які причетні до нападу на екс-депутата Тернопільської міської ради Ігоря Турського, правоохоронці встановили і затримали. Ними виявилися жителі Східної України. Між виконавцем нападу та потерпілим жодного зв’язку немає. Діяли зловмисники на замовлення за винагороду. Скоєння злочину пов’язане із громадською та, можливо, політичною діяльностями, – каже начальник ГУНП у Тернопільській області Олександр Богомол.

 

– Підтверджується версія участі потерпілого у громадському русі, можливо, у політичній діяльності. Також підтверджується факт спричинення тілесних ушкоджень йому на замовлення окремими особами. Тобто, між виконавцем і потерпілим не було ніякого зв’язку і виконавець цього злочину вчиняв свої дії на прохання за винагороду.

У ході розслідування було проведено ряд слідчих дій, у результаті яких було сформовано повідомлення про підозру відносно виконавця цього злочину. Станом на сьогоднішній день йому вручено цю підозру, – повідомив начальник ГУНП у Тернопільській області Олександр Богомол. 

 

У ході розслідування правоохоронці відпрацьовували різні версії та проаналізували все відео, зібране слідчими у Тернополі. Опрацьовувалась поліціантами й інша отримана інформація, здійснювались обшуки. Слідчі дії проводилися у декількох регіонах України.

На сьогоднішній день, – каже начальник ГУНП у Тернопільській області Олександр Богомол, – потерпілий має повний доступ до матеріалів кримінального провадження.

 

Нагадаємо, журнаілсти Першого інтренет-телебачення “МедіаТОР” повідомляли, що 22 лютого 2018 року в центрі міста Тернополі о 16:00 годині було вчинено злочин відносно екс-депутата Тернопільської міської ради Ігоря Турського. Невідомий поранив чоловіка ножем у ногу та втік.  За цим фактом правоохоронці порушили кримінальне провадження за ч.4 ст.296 ККУ.

 

 

 

Попередня стаття

Двоє кавказців залазили через вікно і грабували квартири тернополян (Відео)

Наступна стаття

Тернополянин побив дружину на очах в 11-річного сина

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.