Сутенерка з Дніпра організувала в Тернополі секс-бізнес

Бізнес з надання сексуальних послуг за гроші у Тернополі організувала 27-річна жителька Дніпра. Знаходила працівниць жінка, розміщуючи оголошення в Інтернеті. Там же для пошуку клієнтів виставляла анкети та фотографії дівчат, які готові їх обслуговувати. Замовити сексуальні послуги можна було за номером телефону, вказаному в оголошенні.

 

Для роботи дівчат у Тернополі сутенерка винайняла дві квартири. Повії –  22 та 24-річні жительки Дніпродзержинська. Організаторка бізнесу забезпечувала підлеглих роботою, супроводом, транспортом, помешканням, а також безпекою.

 

Свою роботу дівчата цінили по-різному. Послуга в їхній апартаментах вартувала 1 тисячу 200 гривень. Якщо квартиру чи готель винаймав клієнт, то ціна зменшувалася до тисячі, але доводилося замовнику оплачувати 150 гривень за таксі. Заробленими грошима наймані працівниці ділилися порівно з сутенершою – 50 на 50. Обумовлену суму вони перекидали на вказаний банківський рахунок.

 

За деякий час власниця інтим-бізнесу вирішила розширити регіонально власний бізнес. Вона найняла ще одного адміністратора – 57-річну жінку, яка стежила і координувала роботу повій на Івано-Франківщині. Дівчата кілька неділь працювали на Тернопільщині, а кілька в сусідній області.

 

За словами Олександра Буняка, начальника відділу боротьби із злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми та кримінальної поліції, впродовж кількох місяців вони документували нелегальний бізнес жінки та її підлеглих.

 

7 березня оперативники під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, провели у помешканнях заробітчанок санкціоновані обшуки та вилучили мобільні телефони, сім-картки, банківські картки, письмові записники та гроші.

 

Зараз вирішують питання про затримання як сутенерші, так і її помічника-адміністратора. Жінкам інкримінують статтю 303 частини 2 ККУ – сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією, вчинені щодо кількох осіб або повторно, або за попередньою змовою групою осіб. Затриманим загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. Повідомляє Досьє102.

Попередня стаття

Напередодні посівної аграріям Тернопільщини пропонують вигідні позики (Відео)

Наступна стаття

“Син просить на булочку, бо в школі лиш він не купляє”, – працівник райавтодору про працю в борг

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.